Ofertele pentru produsul

 

Kaminer Termometru pentru grătar și afumătoare PK006 (00001881)

20,00 RON
+ 20,00 RON costul livrarii
Livrare: max 3 zile
spre magazin »
dioda.ro

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 20,00 RON

Descrierea produsului


TERMOMETR PENTRU GRĂTAR ȘI Afumător


  • SOLID - este fabricat din oțel inoxidabil de înaltă calitate, care este extrem de solid și rezistent la temperaturi ridicate . Un termometru pentru afumătoare/grătar va fi util atât pentru măsurarea directă, cât și pentru cea indirectă a temperaturii. Fabricat din oțel inoxidabil de înaltă calitate, rezistent la căldură.



  • INTERVAL MARE DE TEMPERATURĂ – termometrul funcționează în intervalul de temperatură de la 0°C la + 250°C, ceea ce permite controlul perfect atât la afumare, cât și la grătar. Toleranța la eroare este de cca. +/- 1°C, care garantează controlul deplin asupra temperaturii din interiorul grătarului/afumătorului.



  • ANALOG - un termometru analog excelent. Setul include un capac pentru ascunderea sondei, care poate fi folosit si pentru a o tine – are un clip practic ca intr-un pix.



  • SCUT MARE – termometrul are un cadran mare, datorită căruia este ușor de citit temperatura. Afișează simbolurile și marcatorul cu roșu temperatura maximă pe care ar trebui să o atingă un anumit fel de mâncare. Puteți citi cu ușurință valoarea de temperatură indicată, chiar dacă dispozitivul fumează puternic.



  • SPECIFICAȚIE – interval de temperatura: de la 0°C la + 250°C, toleranta la eroare: pana la +/- 1°C, dimensiuni (inaltime/latime): 5/7,5 cm, greutate in ambalaj: 40 g.



SPECIFICAȚIE

  • interval de temperatură: de la 0°C la + 250°C

  • toleranță la eroare: până la aproximativ +/- 1°C

  • dimensiuni (inaltime/latime): 5/7,5 cm

  • greutate in pachet: 40 g


Toți cei care au făcut grătar sau afumat măcar o dată știu perfect că controlul temperaturii este o parte foarte importantă a acestei activități. O temperatură prea scăzută va face produsele crude, în timp ce o temperatură prea ridicată poate arde alimentele preparate. Măsurarea temperaturii „pe ochi este destul de dificilă, așa că oricine dorește să aibă control deplin asupra procesului de afumare sau de grătar ar trebui să obțină un termometru special pentru grătar/afumător .



Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.