Localizare:
Traseu sugerat:  

Ofertele pentru produsul

 

Xavax Digital Multi-Thermometer (00111014)

Livrare oriunde in tara-Transport gratuit peste 500 lei!

94,99 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
vexio.ro
 

Xavax Digital Multi-Thermometer (00111014)

94,99 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
pcone.ro
 

Xavax Termometru digital Xavax 111014 pentru bucatarie multifunctional Negru/Argintiu (111014)

106,99 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
itgalaxy.ro

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 94,99 RON

Descrierea produsului
Pentru recunoasterea rapida si usoara a temperaturii bauturilor, fripturilor, etc. Cu fixare din silicon, detasabila pentru depozitare, respectivinchidere/ deschidere sticla. Pentru masurarea temperaturii preparatelor din carne, pentru o prajire la temperatura dorita(mediu, bine facut), pentru gatit si copt. Indicatie exacta pe afisaj (rezolutie: 0. 1 grade Celsius). Ideal pentru peste, carne si legume. Nu altereaza alimentele. Acumulator (1. 5V LR44) inclus in pachet. Insotit de tabelul de temperatura pentru diferite aplicatii. Produse alimentare pentru copii: 37,0 grade Celsius. Apa pentru ceai: 60-90 grade Celsius. Ulei pentru prajire: 150-190 grade Celsius. Ulei de masline: pana la 160 grade Celsius. Carne de vita, mediu: Temperatura de baza: 60-65 grade Celsius. Pasari de curte: Temperatura recomandata: 80-90 grade Celsius. Vinul rosu, nou / uscat: 14-16 grade Celsius. Detalii tehnice:
    Interval de masurare: -45 grade Celsius pana la 200 grade Celsius (-49 grade Fahrenheit pana la 392 grade Fahrenheit). Masurarea eroare: la 0 grade Celsius pana la 79,9 grade Celsius = 2%. Timp de raspuns rapid: 4-10 secunde.

    Detalii tehnice:


    • Afisaj: Digital.
    • Material: Otel inoxidabil.
    • Rezolutie: 0,1 grade Celsius.
    • Utilizare: Alcool/ Friptura.
    • Continut Pachet: 1 Termometru digital bucatarie.


    Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.